Φράγκουλης Φράγκος στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ:Ο Στρατός μας βρίσκεται με το όπλο παρά πόδα, έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε επιβουλή

Επικοινωνήσαμε με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ και επίτιμο διοικητή του Β΄ΣΣ, Στρατηγό ε.α κ. Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος μόλις έχει γυρίσει από τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής μας επετείου από τις ΗΠΑ, όπου ήταν καλεσμένος από την ελληνική ομογένεια, μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.
Zητήσαμε από τον κ. Φράγκο, να μας δώσει, βάση της δικής του τεράστιας εμπειρίας σε μάχιμες θέσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων,  την εκτίμηση του για  την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα και τις τοποθετήσεις στρατιωτικών αναλυτών ότι, ο Ερντογάν θα δημιουργήσει «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο, μέχρι το Πάσχα, οπότε και γίνονται οι εκλογές στην Τουρκία για τις προεδρικές υπερεξουσίες.
«Η  τουρκική επιθετικότητα δεν κρατά μέχρι τις 15 Απριλίου, αλλά συνεχίζεται εδώ και 1.000 χρόνια και θα συνεχιστεί και στο μέλλον.  Ένα «θερμό» επεισόδιο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή ,τυχαία η μη, αφού η γείτων έχει το πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας λόγω της νοοτροπίας του αρπακτικού που την χαρακτηρίζει , αλλά και ως  και αμφισβητίας των διεθνών συμφωνιών που έχει υπογράψει.  Το ζήτημα είναι όμως τι γίνεται αμέσως μετά, αφού Ελλάς και Τουρκία δεν είναι ο ομφαλός  της γης και ως εκ τούτου η εγρήγορση και τα ανακλαστικά  του εκάστοτε Υπουργού Εξωτερικών μας  θα ήταν αποτελεσματικά μόνον, αν συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, για να εγγυάται  τις ειλικρινείς προθέσεις υπέρ ημών του διεθνούς παράγοντα, αλλά φευ!   Οι Ένοπλες μας Δυνάμεις είναι η εγγύηση για την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και επιβάλλεται η πολιτεία να μην τις αποδυναμώνουν, ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν την αδιαμφισβήτητη ισχυρή αποτροπή. Ο Στρατός μας βρίσκεται με το όπλο παρά πόδα, έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε επιβουλή. Είμαι ήσυχος αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, των Ελλήνων και φυσικά της πατρίδος  μας» μας δήλωσε ο κ. Αρχηγός.
 
Πηγή: http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2017/04/blog-post_9.html
Τα Πνευματικά Δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους δημιουργούς τους. #Ειδήσεις #Ένοπλες_Δυνάμεις #Στρατός #Αεροπορία #Ναυτικό #ΚΕΠΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου