Τουρκικός τύπος 24.02.2017

Νέα Κατηγορία "τουρκικός τύπος" για να μαθαίνουμε τί λένε τα μεμέτια...
ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα υπάρχουν και προπαγανδιστικές "ειδήσεις" από τη γείτονα, οπότε μη δίνετε σημασία... 
Habertürk: Θα εξηγήσουμε στον Τραμπ την σημασία της Τουρκίας

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζόζεφ Ντάνφορντ, πέρασε το μήνυμα ότι στις «πολιτικές-στρατιωτικές» επιλογές που θα παρουσιάσουν στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να επιταχυνθεί ο αγώνας εναντίον της Νταές στην Συρία, ενδέχεται να γίνουν βήματα για την συνέχιση της δυνατής συμμαχίας μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. «Θα μιλήσουμε για την σημασία των Τούρκων συμμάχων μας και θα προσέξουμε τα σχέδιά μας να είναι συνεπή σε ότι αφορά την συνέχιση της δυνατής μας συνεργασίας με την Τουρκία», είπε ο Ντάνφορντ.

Sabah: Στην Γερμανία δίνουν άδεια στην PKK, δεν δίνουν στον Ερντογάν

Η Γερμανία που σε κάθε ευκαιρία μιλάει για ελευθερίες, εξακολουθεί να προστατεύει τις τρομοκρατικές οργανώσεις εναντίον της Τουρκίας. Επιτρέπει συγκέντρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, υποστηρίζει μέλη της Φετουλαχιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης, αλλά ξεκίνησε εκστρατεία για να εμποδιστεί η συγκέντρωση για το δημοψήφισμα που θα έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Ραλφ Γιάγκερ, δήλωσε ότι πρέπει να εμποδιστεί η διοργάνωση τέτοιων συγκεντρώσεων στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Γερμανίας.

Yeni Şafak: Μέλος της PKK στο Προξενείο

Ο διερμηνέας του Προξενείου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αντάνα Χαμζά Ουλούτσαϊ, συνελήφθη σε επιχείρηση κατά της PKK. Ο Ουλούτσαϊ ο οποίος συναντήθηκε με ανώτατο στέλεχος της KCK στο Κιζίλτεπε, Μάρντιν και κατηγορείται για πρόκληση ενεργειών στους δρόμους, συνελήφθη κατά την έξοδό του από το προξενείο. Ο Χαμζά Ουλούτσαϊ ήταν ο διερμηνέας της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Τζε Τζόνσον σε σκηνούπολη της Αντάνα την 1η Μαρτίου.

Star: Το 2018 το πρώτο αέριο

Στο Μπακού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Έργου Κατασκευής Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου που θα μεταφέρει το αζέρικο αέριο στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλχάμ Αλίγιεφ δήλωσε: «Η υπογραφή που βάλαμε το 2011 με τον Ταγίπ Ερντογάν για τον TANAP, αποτέλεσε σημείο καμπής αυτού του έργου. Ο υπουργός Ενεργείας και Φυσικών Πόρων Μπεράτ Άλμπαϊρακ, ανέφερε το εξής: «Ολοκληρώθηκε το 65% της κατασκευής του TANAP. Το 2018 θα διοχετεύσουμε την πρώτη ποσότητα αερίου».

Hürriyet: Άλλες δυο γλώσσες επιλογής

Τα αλβανικά και τα βοσνιακά συμπεριλήφθηκαν στην ύλη γυμνασίου ως μαθήματα επιλογής το επόμενο σχολικό έτος. Η διδασκαλία των δύο γλωσσών εντάσσεται στο πλαίσιο του μαθήματος ζωντανές γλώσσες και διάλεκτοι.

Κάντε "κλικ" στις φωτογραφίες για μεγέθυνση. Πηγή: Τα Πνευματικά Δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους δημιουργούς τους. #Ειδήσεις #Ένοπλες_Δυνάμεις #Στρατός #Αεροπορία #Ναυτικό #ΚΕΠΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου